Print this page
13 Δεκ

Απολύμανση Πολυκατοικίας - Απολύμανση Αθήνα

Written by
Rate this item
(5 votes)

Απολύμανση Πολυκατοικίας

Συχνά ταυτίζουμε την απολύμανση πολυκατοικίας με την απεντόμωση όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες. Η απολύμανση πολυκατοικίας είναι η διαδικασία κατά την οποία απαλλάσσουμε ένα χώρο από το μικροβιακό φορτίο που έχει εμφανιστεί από την παρουσία εντόμων και  τρωκτικών ( ποντικών, αρουραίων ). Συνήθως όμως με τον όρο απολύμανση πολυκατοικίας οι περισσότεροι εννοούν την αντιμετώπιση - καταπολέμηση των εντόμων και των τρωκτικών. Οι κατσαρίδες εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα εξαιτίας των ασθενιών που μεταφέρουν για αυτό πρέπει να εφαρμόζεται απολύμανση πολυακατοικίας ώστε να διατηρούμε τον χώρο απαλλαγμένο από μικρόβια που μπορεί να μεταφέρουν και απεντόμωση πολυκατοικίας για να μειώσουμε τον πληθυσμό των κατσαρίδων. 

Η απολύμανση πολυκατοικίας περιλαμβάνει τρία στάδια:

• Την αναγνώριση της προσβολής των εντόμων και την εύρεση της εστίας τους
• Την αντιμετώπισή των εντόμων με ειδικά σκευάσματα ή ειδικές ατοξικές συσκευές
• Την απολύμανση πολυκατοικίας με απολυμαντικά σκευάσματα και συσκευές

Η απολύμανση πολυκατοικίας είναι μια εργασία που πρέπει να εκτελείτε από εταιρεία με άδεια απολυμάνσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η απολύμανση πολυκατοικίας είναι μια εργασία που κρύβει πολλούς κινδύνους αν δεν γίνει από έμπειρα και εξειδικευμένα άτομα. Το κριτήριο για την επιλογή συνεργείου για απολύμανση πολυκατοικίας δεν πρέπει να είναι πάντα το κόστος απολύμανσης πολυκατοικίας, γιατί η ανθρώπινη υγεία και ζωή είναι ανεκτίμητα πράγματα και δεν πρέπει να τα αφήνουμε στην τύχη τους. Η παρουσία εντόμων σε κατοικημένους χώρους επιφυλάσσει πολλούς κινδύνους για την υγεία μας και πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα με απεντόμωση πολυκατοικίας και στην συνέχεια απολύμανση πολυκατοικίας για την εξάλειψη κάθε μικροβίου.

Η απολύμανση πολυκατοικίας αφορά όχι μόνο πολυκατοικίες τεσσάρων πέντε ορόφων αλλά και μεγάλα συγκροτήματα πολυκατοικιών.

Καλέστε μας άμεσα να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας κάνοντας υπεύθυνα και οικονομικά απολύμανση πολυκατοικίας. Μην αφήνετε στιγμή τους ενοχλητικούς επισκέπτες στο χώρο σας .

Με την απολύμανση πολυκατοικίας δεν ενοούμε την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών. Η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με απεντόμωση πολυκατοικίας και η καταπολέμηση των τρωκτικών με μυοκτονία πολυκατοικίας

Χώροι που κάνουμε απολύμανση πολυκατοικίας

Η απολύμανση πολυκατοικίας ξεκινάει απο την ταράτσα και συνεχίζεται στους κοινόχρηστους χώρους ( ασανσέρ, διαδρόμους, λεβητοστάσιο, κλιμακοστάσια ). Η απολύμανση πολυκατοικίας εξασφαλίζει την υγειηνή του χώρου.

Από ένα διαμέρισμα και μια μικρή επιχείρηση έως μια τεράστια βιομηχανία η απολύμανση είναι απαραίτητη. Από απλές εφαρμογές για απολύμανση σε οικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, κήπους. Τακτικές εφαρμογές για απολύμανση σε μικρές επιχειρήσεις, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, σχολεία, κτήματα, καταστήματα έως και εξειδικευμένες απαιτητικές εφαρμογές για απολύμανση σε νοσοκομεία, εργοστάσια παραγωγής τροφίμων και μεγάλες βιομηχανίες η εταιρεία μας έχει λύση.

Πότε πρέπει να κάνουμε απολύμανση πολυκατοικίας?

Η απολύμανση πολυκατοικίας γίνεται μια φορά το χρόνο μετά την απεντόμωση πολυκατοικίας. Σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και κατοικίες, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, σχολεία, καταστήματα είναι υποχρεωτική η εφαρμογή για απολύμανση. Η απολύμανση πολυκατοικίας διαμορφώνεται ανάλογα με την επικινδυνότητα του χώρου για τη δημόσια υγεία και το μέγεθος της προσβολής που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ειδικά επαγγελματικά προγράμματα απολυμάνσεων με τακτικές προληπτικές εφαρμογές απολύμανσης λύνουν το πρόβλημα κάθε επαγγελματία. Οι Ξενοδοχειακές μονάδες είναι υποχρεωμένες πλέον να κάνουν εξυγίανση των στρωμάτων τους μία φορά το χρόνο και να διαθέτουν το ανάλογο πιστοποιητικό για κάθε έλεγχο.

Είναι δυνατή η εξάλειψη των κατσαρίδων με την απολύμανση πολυκατοικίας?

Η πλήρης εξάλειψη των κατσαρίδων σε έναν χώρο, είναι δυνατή μετά από τακτικές εφαρμογές απεντόμωσης πολυκατοικίας για κατσαρίδες και όχι απολύμανσης πολυκατοικίας.

Πόσο επικίνδυνη είναι η απολύμανση πολυκατοικίας για τον άνθρωπο?

Η απολύμανση πολυκατοικίας είναι εντελώς ακίνδυνη εφόσον γίνει από εξειδικευμένη εταιρεία με άδεια απολυμάνσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Τα φάρμακα που θα χρησιμοποιηθούν στην απολύμανση πολυκατοικίας παίζουν σημαντικό ρόλο στην επικινδυνότητα της απολύμανσης. Για αυτό διαλέγουμε πάντα πιστοποιημένες εταιρίες απολυμάνσεων που ελέγχονται για τα φάρμακα που χρησιμοποιούν.

Πόσο επικίνδυνη είναι η απολύμανση πολυκατοικίας για τα κατοικίδια?

Όπως και για τον άνθρωπο η χρήση των σωστών φαρμάκων κατά την απολύμανση πολυκατοικίας στην σωστή ποσότητα από έμπειρα και εξιδεικευμένα άτομα δεν φέρει καμία επικινδυνότητα για τα κατοικίδια ζώα. Η χρήση όμως φτηνών απομιμήσεων και γεωργικών φαρμάκων μπορεί να επηρεάσει άμεσα την υγεία των κατοικίδιων.

Τρόποι απολύμανσης πολυκατοικίας

Απολύμανση πολυκατοικίας με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης

Η απολύμανση πολυκατοικίας πραγματοποιείται με ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης και ψεκάζονται οι απαραίτητες επιφάνειες του χώρου εσωτερικά και εξωτερικά.

Απολύμανση πολυκατοικίας με ψεκαστήρες υψηλής πίεσης

Η απολύμανση πολυκατοικίας πραγματοποιείται με ψεκαστήρα υψηλής πίεσης και αφορά μεγάλους ανοιχτούς χώρους. Κατά τη διάρκεια της απολύμανσης πολυκατοικίας με ψεκαστήρα υψηλής πίεσης ψεκάζονται όλοι οι προσβεβλημένοι χώροι.

Απολύμανση πολυκατοικίας με Νεφελοψεκασμό ή Υγρή εκνέφωση

Η απολύμανση πολυκατοικίας με αυτή τη μέθοδο απαιτεί τη χρήση ειδικής συσκευής νεφελοψεσκασμού ή εκνέφωσης με αποτέλεσμα το απολυμαντικό να διαχέεται με την μορφή πολύ μικρών σταγονιδίων καλύπτοντας όλα σχεδόν τα σημεία.

Απολύμανση πολυκατοικίας με εφαρμογή Gel

Με την εφαρμογή gel δεν επιτυγχάνουμε απολύμανση πολυκατοικίας. Το gel χρησιμοποιείτε για απεντόμωση κατσαρίδων και μυρμηγκιών.

Συσκευές απολύμανσης πολυκατοικίας

Δεν υπάρχουν συσκευές απολύμανσης πολυκατοικίας παραμόνο τεστ τα οποία ελέγχουν το μικροβιακό φορτίο της προσβολής που υπάρχει σε έναν χώρο.

Μπορούμε να απαλλαχτούμε από τα μικρόβια των κατσαρίδων με μια απολύμανση πολυκατοικίας?

Αναλόγως το μέγεθος της προσβολής που πρέπει να αντιμετωπίσουμε μπορεί να έχουμε απαλλαγή με την πρώτη απολύμανση πολυκατοικίας για κατσαρίδες. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν παραπάνω από μια εφαρμογές για απολύμανση πολυκατοικίας για κατσαρίδες.

Πόσες μέρες πριν πρέπει να κλείσω ραντεβού με το συνεργείο απολυμάνσεων?

Το συνεργείο απολυμάνσεων έρχεται στο χώρο σας τη μέρα και ώρα που θέλεται αρκεί να μας καλέσεται δυο μέρες νωρίτερα.

Πόση ώρα διαρκεί μια απολύμανση πολυκατοικίας?

Σε απλές εφαρμογές η απολύμανση πολυκατοικίας μπορεί να διαρκέσει από σαράντα λεπτά έως μια ώρα. Σε μεγάλους και απαιτητικούς χώρους ο χρόνος για απολύμανση πολυκατοικίας διαφέρει.

Πρέπει να λείπετε από το σπίτι κατά την απολύμανση πολυκατοικίας?

Όχι τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε κατά την απολύμανση πολυκατοικίας είναι εντελώς ακίνδυνα και δεν χρειάζεται να φύγετε από το χώρο ούτε εσείς ούτε τα κατοικίδιά σας.

Πόσο κοστίζει μια απολύμανση πολυκατοικίας?

Το κόστος για απολύμανση πολυκατοικίας προσαρμόζεται ανάλογα με τον προσβεβλημένο χώρο. Καλέστε μας να σας δώσουμε τιμή απολύμανσης πολυκατοικίας και δώστε λύση στο πρόβλημά σας οριστικά στην καλύτερη τιμή.

Χρειάζονται οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας απολύμανση για κατσαρίδες?

Οι κατσαρίδες μπορούν να παρατηρηθούν σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών αλλά δεν χρειάζεται να γίνει απολύμανση για κατσαρίδες παρά μόνο απεντόμωση πολυκατοικίας για κατσαρίδες.

Είναι επικίνδηνες οι κατσαρίδες για τα κατοικίδια ?

Όχι δεν ειναι επικίνδηνες οι κατσαρίδες για τα κατοικίδια.

Χρειάζεται η απολύμανση για κατσαρίδες ενός χώρου για το HASP?

Η απολύμανση για κατσαρίδες δεν αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του HACCP. Το HASP είναι ένα προληπτικό σύστημα που διασφαλίζει την ασφάλεια της υγείας του καταναλωτή κατά την κατανάλωση προϊόντων. Όλες οι επιχειρήσεις που παρασκευάζουν , παράγουν , αποθηκεύουν , μεταφέρουν , διανέμουν , μεταποιούν , τρόφιμα είναι υποχρεωμένες να εφαρμόσουν το σύστημα του HASP.

Τι είναι το πιστοποιητικό απολύμανσης πολυκατοικίας?

Το πιστοποιητικό απολύμανσης πολυκατοικίας πιστοποιεί την εργασία απολύμανσης πολυκατοικίας. Στο πιστοποιητικό απολύμανσης πολυκατοικίας καταγράφουμε την ημερομηνία της εφαρμογής που πραγματοποιήθηκε, τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν και τα αντίδοτα των σκευασμάτων απολύμανσης.

Είναι υποχρεωτικό το πιστοποιητικό απολύμανσης πολυκατοικίας?

Το πιστοποιητικό απολύμανσης πολυκατοικίας είναι υποχρεωτικό έγγραφο που συνοδεύει μια εργασία απολύμανσης. Εκδίδετε μόνο από εταιρείες με άδεια απολυμάνσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τι πρέπει να κάνω πριν την απολύμανση πολυκατοικίας?

Πριν την απολύμανση πολυκατοικίας δεν χρειάζεται να γίνει κάποια ενέργεια στο χώρο.

Τι πρέπει να κάνω μετά την απολύμανση πολυκατοικίας?

Μετά την απολύμανση πολυκατοικίας δεν χρειάζεται να γίνει κάποια ενέργεια.

Τα φάρμακα απολύμανσης πολυκατοικίας αφήνουν δυσάρεστες οσμές?

Όχι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται κατά την απολύμανση πολυκατοικίας είναι άοσμα και ακίνδυνα.

Γιατί να επιλέξω ως εταιρεία απολύμανσης πολυκατοικίας τη Neosun Service?

Η εταιρεία απεντομώσεων Neosun Service με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στην απολυμάνση πολυκατοικίας με άδεια απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δίνει λύση άμεσα, οικονομικά και οριστικά στο πρόβλημά σας. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι άοσμα και ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα, άριστης ποιότητας και όχι φτηνές απομιμήσεις. Καλύπτουμε όλες τις περιοχές της Αττικής άμεσα με ένα τηλεφώνημα.

Read 1949 times Last modified on 17 Ιαν