e shop logo template6

 

2109902001

 

    xrisima eggrafa

    06 Απρ

    Απεντόμωση Ψύλλων Χαϊδάρι

    Written by
    Rate this item
    (0 votes)

    Απεντόμωση Ψύλλων Χαϊδάρι

    Συχνά ταυτίζουμε την απεντόμωση ψύλλων με την απολύμανση ψύλλων όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες. Η απεντόμωση ψύλλων είναι η διαδικασία κατά την οποία απαλλάσσουμε ένα χώρο από τους ψύλλους που έχουν εισβάλλει. Οι Ψύλλοι εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα για αυτό πρέπει να εφαρμόζεται απεντόμωση ψύλλων ώστε να διατηρούμε τον χώρο απαλλαγμένο από τα ενοχλητικά έντομα. Η απεντόμωση ψύλλων περιλαμβάνει τρία στάδια:

    • Την αναγνώριση των ψύλλων που έχουν προσβάλει τον χώρο
    • Την αντιμετώπισή των ψύλλων με ειδικό ψεκασμό
    • Την διατήρηση χαμηλού φορτίου ψύλλων στο χώρο για καιρό

    Η απεντόμωση ψύλλων στο Χαϊδάρι είναι μια εργασία που πρέπει να εκτελείτε από εταιρεία με άδεια απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η απεντόμωση ψύλλων είναι μια πολύ δύσκολη εργασία και κρύβει πολλούς κινδύνους αν δεν γίνει από έμπειρα και εξειδικευμένα άτομα. Το κριτήριο για την επιλογή συνεργείου απεντομώσεων ψύλλων δεν πρέπει να είναι πάντα το κόστος της απεντόμωσης, γιατί η ανθρώπινη υγεία και ζωή είναι ανεκτίμητα πράγματα και δεν πρέπει να τα αφήνουμε στην τύχη τους. Η παρουσία εντόμων σε κατοικημένους χώρους επιφυλάσσει πολλούς κινδύνους για την υγεία μας και πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα με απεντόμωση του προσβεβλημένου χώρου.

    Η απεντόμωση ψύλλων στο Χαϊδάρι αφορούν όχι μόνο οικίες και πολυκατοικίες αλλά και δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους.

    Καλέστε μας άμεσα να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας κάνοντας υπεύθυνα και οικονομικά απεντόμωση ψύλλων στο χώρο σας. Μην αφήνετε στιγμή τους ενοχλητικούς επισκέπτες στο χώρο σας .

    Χώροι που κάνουμε απεντόμωση ψύλλων στο Χαϊδάρι

    Από ένα διαμέρισμα και μια μικρή επιχείρηση έως μια τεράστια βιομηχανία η απεντόμωση ψύλλων στο Χαϊδάρι είναι απαραίτητη. Από απλές εφαρμογές απεντόμωσης ψύλλων σε οικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, κήπους. Τακτικές εφαρμογές απεντόμωσης ψύλλων σε μικρές επιχειρήσεις, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, σχολεία, καταστήματα έως και εξειδικευμένες απαιτητικές εφαρμογές απεντόμωσης ψύλλων σε νοσοκομεία, εργοστάσια παραγωγής τροφίμων και μεγάλες βιομηχανίες η εταιρεία μας έχει λύση.

    Πότε πρέπει να κάνουμε απεντόμωση ψύλλων ?

    Σε διαμερίσματα, οικίες και πολυκατοικίες πρέπει να κάνουμε απεντόμωση ψύλλων αμέσως μόλις δούμε τον πρώτο ψύλλο για να αποφύγουμε να μεγαλώσει η προσβολή. Σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, σχολεία, ξενοδοχεία είναι υποχρεωτική η απεντόμωση ψύλλων. Το πρόγραμμα απεντόμωσης ψύλλων στο Χαϊδάρι διαμορφώνεται ανάλογα με την επικινδυνότητα του χώρου για τη δημόσια υγεία και το μέγεθος της προσβολής που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ειδικά επαγγελματικά προγράμματα για απεντόμωση ψύλλων με τακτικές προληπτικές εφαρμογές απεντόμωσης λύνουν το πρόβλημα κάθε επαγγελματία.

    Πόσο επικίνδυνη είναι η απεντόμωση ψύλλων για τον άνθρωπο?

    Η απεντόμωση ψύλλων είναι εντελώς ακίνδυνη εφόσον γίνει από εξειδικευμένη εταιρεία με άδεια απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Τα φάρμακα που θα χρησιμοποιηθούν στην απεντόμωση ψύλλων παίζουν σημαντικό ρόλο στην επικινδυνότητα της απεντόμωσης. Για αυτό διαλέγουμε πάντα πιστοποιημένες εταιρίες απεντόμωσης που ελέγχονται για τα φάρμακα που χρησιμοποιούν.

    Πόσο επικίνδυνη είναι η απεντόμωση ψύλλων για τα κατοικίδια?

    Όπως και για τον άνθρωπο η χρήση των σωστών φαρμάκων κατά την απεντόμωση ψύλλων στην σωστή ποσότητα από έμπειρα και εξιδεικευμένα άτομα δεν φέρει καμία επικινδυνότητα για τα κατοικίδια ζώα. Η χρήση όμως φτηνών απομιμήσεων και γεωργικών φαρμάκων μπορεί να επηρεάσει άμεσα την υγεία των κατοικίδιων.

    Τρόποι απεντόμωσης ψύλλων στο Χαϊδάρι

    Απεντόμωση ψύλλων στο Χαϊδάρι με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης

    Η εφαρμογή απεντόμωσης ψύλλων πραγματοποιείται με ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης και ψεκάζονται οι απαραίτητες επιφάνειες του χώρου εσωτερικά και εξωτερικά.

    Απεντόμωση ψύλλων στο Χαϊδάρι με ψεκαστήρες υψηλής πίεσης

    Η εφαρμογή απεντόμωσης ψύλλων πραγματοποιείται με ψεκαστήρα υψηλής πίεσης και αφορά μεγάλους ανοιχτούς χώρους, εργοστάσια, αποθήκες, κήπους. Κατά τη διάρκεια εφαρμογής απεντόμωσης ψύλλων με ψεκαστήρα υψηλής πίεσης ψεκάζονται όλοι οι προσβεβλημένοι χώροι.

    Απεντόμωση ψύλλων στο Χαϊδάρι με Νεφελοψεκασμό ή Υγρή εκνέφωση

    Η εφαρμογή απεντόμωσης ψύλλων με αυτή τη μέθοδο απαιτεί τη χρήση ειδικής συσκευής νεφελοψεσκασμού ή εκνέφωσης με αποτέλεσμα το εντομοκτόνο να διαχέεται με την μορφή πολύ μικρών σταγονιδίων καλύπτοντας όλα σχεδόν τα σημεία.

    Απεντόμωση ψύλλων στο Χαϊδάρι με εφαρμογή Gel

    Με την εφαρμογή gel δεν επιτυγχάνουμε την καταπολέμηση των ψύλλων. Η απεντόμωση ψύλλων με τη χρήση αυτής της μεθόδου δεν αποφέρει αποτελεσματικότητα.

    Συσκευές παγίδευσης ψύλλων στο Χαϊδάρι

    Αποτελούν συμπληρωματικό τρόπο απεντόμωσης ψύλλων και συμβάλουν στον περιορισμό του πληθυσμού των ψύλλων και στον εντοπισμό τους.

    Μπορούμε να απαλλαχτούμε από τους ψύλλους με μια απεντόμωση?

    Αναλόγως το μέγεθος της προσβολής που πρέπει να αντιμετωπίσουμε μπορεί να έχουμε οριστική απαλλαγή με την πρώτη εφαρμογή απεντόμωσης για ψύλλους. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν παραπάνω από μια εφαρμογές απεντόμωσης ψύλλων.

    Πόση ώρα διαρκεί μια απεντόμωση ψύλλων?

    Σε απλές εφαρμογές η απεντόμωση ψύλλων στο Χαϊδάρι μπορεί να διαρκέσει από μισή έως μια ώρα. Σε μεγάλους και απαιτητικούς χώρους ο χρόνος απεντόμωσης ψύλλων διαφέρει.

    Πρέπει να λείπετε από το σπίτι κατά την απεντόμωση ψύλλων?

    Όχι τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε κατά την απεντόμωση ψύλλων είναι εντελώς ακίνδυνα και δεν χρειάζεται να φύγετε από το χώρο ούτε εσείς ούτε τα κατοικίδιά σας.

    Πόσο κοστίζει μια απεντόμωση ψύλλων στο Χαϊδάρι?

    Το κόστος της απεντόμωσης ψύλλων προσαρμόζεται ανάλογα με τον προσβεβλημένο χώρο. Καλέστε μας και δώστε λύση στο πρόβλημά σας οριστικά στην καλύτερη τιμή.

    Χρειάζονται οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας απεντόμωση ψύλλων?

    Εκτός από τα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας, είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε απεντόμωση ψύλλων στους κοινόχρηστους χώρους. Η είσοδος της πολυκατοικίας , οι κοινόχρηστες αποθήκες , το ασανσέρ , τα φρεάτια , το λεβητοστάσιο , η ταράτσα , οι διάδρομοι, ο κήπος είναι βασικές εστίες που χρειάζονται απεντόμωση. Τα έντομα φωλιάζουν και αναπτύσσονται σε σκιερούς και με υγρασία χώρους. Για να είναι ολοκληρωμένη μια απεντόμωση ψύλλων στο Χαϊδάρι πρέπει να συμπεριλαμβάνει και όλους του κοινόχρηστους χώρους.

    Χρειάζεται η απεντόμωση ενός χώρου στο Χαϊδάρι για το HASP?

    Η απεντόμωση ψύλλων δεν αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του HACCP. Το HASP είναι ένα προληπτικό σύστημα που διασφαλίζει την ασφάλεια της υγείας του καταναλωτή κατά την κατανάλωση προϊόντων. Όλες οι επιχειρήσεις που παρασκευάζουν , παράγουν , αποθηκεύουν , μεταφέρουν , διανέμουν , μεταποιούν , τρόφιμα είναι υποχρεωμένες να εφαρμόσουν το σύστημα του HASP.

    Τι είναι το πιστοποιητικό απεντόμωσης ψύλλων στο Χαϊδάρι?

    Το πιστοποιητικό απεντόμωσης ψύλλων πιστοποιεί την εργασία απεντόμωσης. Στο πιστοποιητικό απεντόμωσης ψύλλων καταγράφουμε την ημερομηνία της εφαρμογής που πραγματοποιήθηκε, τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν και τα αντίδοτα των σκευασμάτων απεντόμωσης.

    Είναι υποχρεωτικό το πιστοποιητικό απεντόμωσης ψύλλων?

    Το πιστοποιητικό απεντόμωσης ψύλλων είναι υποχρεωτικό έγγραφο που συνοδεύει μια εργασία απεντόμωσης. Εκδίδετε μόνο από εταιρείες με άδεια απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

    Τι πρέπει να κάνω πριν την απεντόμωση ψύλλων?

    Πριν την εφαρμογή απεντόμωσης ψύλλων πρέπει να γίνει καλός καθαρισμός του χώρου.

    Τι πρέπει να κάνω μετά την απεντόμωση ψύλλων?

    Μετά την απεντόμωση ψύλλων σε έναν χώρο φροντίζουμε να μείνει ασφουγγάριστος για 3 έως 5 ημέρες ώστε να δράσει το φάρμακο. Το σκούπισμα του χώρου δεν επηρεάζει την απεντόμωση.

    Τα φάρμακα απεντόμωσης ψύλλων αφήνουν δυσάρεστες οσμές?

    Όχι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται κατά την απεντόμωση ψύλλων ενός χώρου είναι άοσμα και ακίνδυνα.

    Γιατί να επιλέξω ως εταιρεία απεντόμωσης ψύλλων στο Χαϊδάρι τη Neosun Service?

    Η εταιρεία απεντομώσεων Neosun Service με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στις απεντομώσεις ψύλλων με άδεια απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δίνουμε λύση άμεσα, οικονομικά και οριστικά στο πρόβλημά σας. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι άοσμα και ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα, άριστης ποιότητας και όχι φτηνές απομιμήσεις. Καλύπτουμε όλες τις περιοχές της Αττικής άμεσα με ένα τηλεφώνημα.

    Read 615 times Last modified on 06 Απρ

      anoixi3

      kalokairi3

      fthinopwro3

      xeimwnas3

        gkri5

        prosfora

        monokat

        polykat

        epaggelm

        Please publish modules in offcanvas position.