e shop logo template6

 

2109902001

 

  xrisima eggrafa

  Απεντόμωση

  Συχνά ταυτίζουμε την απεντόμωση με την απολύμανση όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες. Η Απεντόμωση είναι η διαδικασία κατά την οποία απαλλάσσουμε ένα χώρο από τα έντομα. Τα έντομα εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για τον άνθρωπο για αυτό πρέπει να εφαρμόζονται προγράμματα απεντομώσεων ώστε να διατηρούμε τον χώρο απαλλαγμένο από τα ενοχλητικά έντομα. Το Πρόγραμμα απεντόμωσης περιλαμβάνει τρία στάδια:

  • Την αναγνώριση των εντόμων που έχουν προσβάλει τον χώρο
  • Την αντιμετώπισή τους με ειδικό ψεκασμό
  • Την διατήρηση χαμηλού φορτίου εντόμων

  Η απεντόμωση είναι μια εργασία που πρέπει να εκτελείτε από εταιρεία με άδεια απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Όσο εύκολη και αν θεωρείτε η απεντόμωση ενός χώρου κρύβει πολλούς κινδύνους αν δεν γίνει από έμπειρα άτομα και εξειδικευμένα άτομα. Το κριτήριο για την επιλογή συνεργείου απεντομώσεων δεν πρέπει να είναι πάντα το κόστος της απεντόμωσης, γιατί η ανθρώπινη υγεία και ζωή είναι ανεκτίμητα πράγματα και δεν πρέπει να τα αφήνουμε στην τύχη τους. Η παρουσία εντόμων σε κατοικημένους χώρους επιφυλάσσει πολλούς κινδύνους για την υγεία μας και πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα με απεντόμωση του προσβεβλημένου χώρου. Οι απεντομώσεις αφορούν όχι μόνο οικίες και πολυκατοικίες αλλά και δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους.

  Καλέστε μας άμεσα να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας κάνοντας υπεύθυνα και οικονομικά απεντόμωση στο χώρο σας. Μην αφήνετε στιγμή τους ενοχλητικούς επισκέπτες στο χώρο σας . 

  Χώροι που κάνουμε Απεντόμωση

  Από ένα διαμέρισμα και μια μικρή επιχείρηση έως μια τεράστια βιομηχανία η απεντόμωση είναι απαραίτητη. Από απλές εφαρμογές απεντόμωσης σε οικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα. Τακτικές εφαρμογές απεντόμωσης σε μικρές επιχειρήσεις, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, σχολεία, καταστήματα έως και εξειδικευμένες απαιτητικές εφαρμογές απεντόμωσης σε νοσοκομεία, εργοστάσια παραγωγής τροφίμων και μεγάλες βιομηχανίες η εταιρεία μας έχει λύση.

  Πότε πρέπει να κάνουμε Απεντόμωση

  Σε διαμερίσματα, οικίες και πολυκατοικίες πρέπει να κάνουμε απεντόμωση αμέσως μόλις δούμε κάποιο έντομο για να αποφύγουμε να μεγαλώσει η προσβολή. Σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, σχολεία, ξενοδοχεία είναι υποχρεωτική η εφαρμογή απεντομώσεων. Το πρόγραμμα απεντόμωσης διαμορφώνεται ανάλογα με την επικινδυνότητα του χώρου για τη δημόσια υγεία και το μέγεθος της προσβολής που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ειδικά επαγγελματικά προγράμματα απεντομώσεων με τακτικές προληπτικές εφαρμογές απεντόμωσης λύνουν το πρόβλημα κάθε επαγγελματία.

  Πόσο επικίνδυνη είναι η Απεντόμωση για τον άνθρωπο

  Η απεντόμωση είναι εντελώς ακίνδυνη εφόσον γίνει από εξειδικευμένη εταιρεία με άδεια απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Τα φάρμακα που θα χρησιμοποιηθούν στην απεντόμωση παίζουν σημαντικό ρόλο στην επικινδυνότητα της απεντόμωσης. Για αυτό διαλέγουμε πάντα πιστοποιημένες εταιρίες απεντόμωσης που ελέγχονται για τα φάρμακα που χρησιμοποιούν.

  Πόσο επικίνδυνη είναι η Απεντόμωση για τα κατοικίδια

  Όπως και για τον άνθρωπο η χρήση των σωστών φαρμάκων κατά την απεντόμωση στην σωστή ποσότητα από έμπειρα και εξιδεικευμένα άτομα δεν φέρει καμία επικινδυνότητα για τα κατοικίδια ζώα. Η χρήση όμως φτηνών απομιμήσεων και γεωργικών φαρμάκων μπορεί να επηρεάσει άμεσα την υγεία των κατοικίδιων.

  Τρόποι Απεντόμωσης

  Απεντόμωση με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης

  Η εφαρμογή απεντόμωσης πραγματοποιείται με ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης και ψεκάζονται οι απαραίτητες επιφάνειες του χώρου.

  Απεντόμωση με ψεκαστήρες υψηλής πίεσης

  Η εφαρμογή απεντόμωσης πραγματοποιείται με ψεκαστήρα υψηλής πίεσης και αφορά μεγάλους ανοιχτούς χώρους, εργοστάσια, αποθήκες. Κατά τη διάρκεια εφαρμογής απεντόμωσης με ψεκαστήρα υψηλής πίεσης ψεκάζονται όλοι οι προσβεβλημένοι χώροι.

  Απεντόμωση με Νεφελοψεκασμό ή Υγρή εκνέφωση

  Η εφαρμογή απεντόμωσης με αυτή τη μέθοδο απαιτεί τη χρήση ειδικής συσκευής νεφελοψεσκασμού ή εκνέφωσης με αποτέλεσμα το εντομοκτόνο να διαχέεται με την μορφή πολύ μικρών σταγονιδίων καλύπτοντας όλα σχεδόν τα σημεία.

  Απεντόμωση με εφαρμογή Gel

  Με την εφαρμογή gel επιτυγχάνουμε την καταπολέμηση ορισμένων ειδών βαδιστικών εντόμων (ψηλή ξανθιά κατσαρίδα, μυρμήγκια, τερμίτες). Η απεντόμωση με τη χρήση αυτής της μεθόδου αποφέρει μεγάλη αποτελεσματικότητα και σε σημεία στα οποία δεν μπορούμε να πλησιάσουμε και είναι αδύνατος ο ψεκασμός με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης.

  Συσκευές παγίδευσης

  Αποτελούν συμπληρωματικό τρόπο απεντόμωσης και συμβάλουν στον περιορισμό του πληθυσμού των ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων.

  Μπορούμε να απαλλαχτούμε από τα έντομα με μια Απεντόμωση?

  Αναλόγως το έντομο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε μπορεί να έχουμε οριστική απαλλαγή με την πρώτη εφαρμογή απεντόμωσης. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν παραπάνω από μια εφαρμογές απεντόμωσης.

  Πόση ώρα διαρκεί μια Απεντόμωση

  Σε απλές εφαρμογές η απεντόμωση μπορεί να διαρκέσει από μισή έως μια ώρα. Σε μεγάλους και απαιτητικούς χώρους ο χρόνος απεντόμωσης τους διαφέρει.

   

  Πρέπει να λείπετε από το σπίτι κατά την Απεντόμωση? 

  Όχι τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε κατά την απεντόμωση είναι εντελώς ακίνδυνα και δεν χρειάζεται να φύγετε από το χώρο ούτε εσείς ούτε τα κατοικίδιά σας.

  Πόσο κοστίζει μια Απεντόμωση 

  Το κόστος της απεντόμωσης προσαρμόζεται ανάλογα με τον προσβεβλημένο χώρο και το είδος του εντόμου που τον έχει προσβάλει. Καλέστε μας και δώστε λύση στο πρόβλημά σας οριστικά στην καλύτερη τιμή.

  Χρειάζονται οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας Απεντόμωση? 

  Εκτός από τα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας, είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε απεντόμωση στου κοινόχρηστους χώρους. Η είσοδος της πολυκατοικίας , οι κοινόχρηστες αποθήκες , το ασανσέρ , τα φρεάτια , το λεβητοστάσιο , η ταράτσα , οι διάδρομοι είναι βασικές εστίες που χρειάζονται απεντόμωση. Τα έντομα φωλιάζουν και αναπτύσσονται σε σκιερούς και με υγρασία χώρους. Για να είναι ολοκληρωμένη μια απεντόμωση πρέπει να συμπεριλαμβάνει και όλους του κοινόχρηστους χώρους.

  Χρειάζεται η Απεντόμωση ενός χώρου για το HASP ?

  Η απεντόμωση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του HACCP. Το HASP είναι ένα προληπτικό σύστημα που διασφαλίζει την ασφάλεια της υγείας του καταναλωτή κατά την κατανάλωση προϊόντων. Όλες οι επιχειρήσεις που παρασκευάζουν , παράγουν , αποθηκεύουν , μεταφέρουν , διανέμουν , μεταποιούν , τρόφιμα είναι υποχρεωμένες να εφαρμόσουν το σύστημα του HASP.

  Τι είναι το πιστοποιητικό Απεντόμωσης 

  Το πιστοποιητικό απεντόμωσης πιστοποιεί την εργασία απεντόμωσης. Στο πιστοποιητικό απεντόμωσης καταγράφουμε την ημερομηνία της εφαρμογής που πραγματοποιήθηκε, τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν και τα αντίδοτα των σκευασμάτων απεντόμωσης.

  Είναι υποχρεωτικό το πιστοποιητικό Απεντόμωσης ? 

  Το πιστοποιητικό απεντόμωσης είναι υποχρεωτικό έγγραφο που συνοδεύει μια εργασία απεντόμωσης. Εκδίδετε μόνο από εταιρείες με άδεια απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

  Τι πρέπει να κάνω πριν την Απεντόμωση 

  Πριν την εφαρμογή απεντόμωσης πρέπει να γίνει καλός καθαρισμός του χώρου ( σκούπισμα και σφουγγάρισμα των πατωμάτων και καθαριότητα των ντουλαπιών σε συγκεκριμένες προσβολές )

  Τι πρέπει να κάνω μετά την Απεντόμωση 

  Μετά την εφαρμογή απεντόμωσης σε έναν χώρο φροντίζουμε να μείνει ασφουγγάριστος για 3 έως 5 ημέρες ώστε να δράσει το φάρμακο. Το σκούπισμα του χώρου δεν επηρεάζει την απεντόμωση.

  Τα φάρμακα Απεντόμωσης αφήνουν δυσάρεστες οσμές ? 

  Όχι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται κατά την απεντόμωση ενός χώρου είναι άοσμα και ακίνδυνα.

   

  Γιατί να επιλέξω ως εταιρεία Απεντόμωσης τη Neosun Service 

  Η εταιρεία απεντομώσεων Neosun Service με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στις απεντομώσεις με άδεια απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δίνουμε λύση άμεσα, οικονομικά και οριστικά στο πρόβλημά σας. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι άοσμα και ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα, άριστης ποιότητας και όχι φτηνές απομιμήσεις. Καλύπτουμε όλες τις περιοχές της Αττικής άμεσα με ένα τηλεφώνημα.

  Rate this item
  (11 votes)
  Απεντόμωση για Ακάρεα Συχνά ταυτίζουμε την απεντόμωση για ακάρεα με την απολύμανση για ακάρεα όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες. Η απεντόμωση για ακάρεα είναι…
  Rate this item
  (18 votes)
    Απεντόμωση για κοριούς Συχνά ταυτίζουμε την απεντόμωση για κοριούς με την απολύμανση για κοριούς όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες. Η Απεντόμωση για κοριούς είναι η…
  Rate this item
  (11 votes)
  Απεντόμωση για Κουνούπια Συχνά ταυτίζουμε την απεντόμωση για κουνούπια με την απολύμανση για κουνούπια όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες. Η απεντόμωση για κουνούπια είναι…
  Rate this item
  (10 votes)
  Απεντόμωση για Μυρμήγκια Συχνά ταυτίζουμε την απεντόμωση για μυρμήγκια με την απολύμανση για μυρμήγκια όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες. Η απεντόμωση για μυρμήγκια είναι…
  Rate this item
  (10 votes)
  Απεντόμωση για Μύγες Συχνά ταυτίζουμε την απεντόμωση για μύγες με την απολύμανση για μύγες όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες. Η απεντόμωση για μύγες είναι…
  Rate this item
  (14 votes)
  Απεντόμωση για Σφήκες Συχνά ταυτίζουμε την απεντόμωση για σφήκες με την απολύμανση για σφήκες όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες. Η απεντόμωση για σφήκες είναι…
  Rate this item
  (14 votes)
  Απεντόμωση για Τσιμπούρια Συχνά ταυτίζουμε την απεντόμωση για τσιμπούρια με την απολύμανση για τσιμπούρια όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες. Η απεντόμωση για τσιμπούρια είναι…
  Rate this item
  (15 votes)
  Απεντόμωση Ψύλλων Συχνά ταυτίζουμε την απεντόμωση ψύλλων με την απολύμανση ψύλλων όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες. Η απεντόμωση ψύλλων είναι η διαδικασία κατά την…
  Rate this item
  (16 votes)
  Απεντόμωση Κατσαρίδας Συχνά ταυτίζουμε την απεντόμωση κατσαρίδας με την απολύμανση όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές εργασίες. Η απεντόμωση κατσαρίδας είναι η διαδικασία κατά την οποία…

   anoixi3

   kalokairi3

   fthinopwro3

   xeimwnas3

    gkri5

    prosfora

    monokat

    polykat

    epaggelm

    Please publish modules in offcanvas position.